HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2012.09.19. 10:19 Niki&Peti

gyertyatartok_1348041894.jpg_800x598

Nekünk egészen a vénasszonyok nyaráig kellett várni, hogy végre elmenjünk nyaralni, de összességében megérte :). Nyakunkba vettük az autópályák kilómétereit, és egészen Taljánföldig meg sem álltunk, ahol is Velence volt az első állomás. Murano szigetére is áthajóztunk, ahol a képen látható két szépséget sikerült levadászni a boltok által árusított milliónyi üvegmütyűr közül. Ezek nem mások, mint egymáshoz igen hasonló, de nem egyforma gyertyatartók, melyeket kellő megfontoltsággal választottunk ki már ki olyan szempontok figyelembe vételével, hogy mindenképp passzoljanak az új lakás dizánjába! 

Hazaérést követően ki is csomagoltuk őket és ideiglenesen a dohányzóasztalon kaptak helyet, azonban jobbnak láttuk őket a pufifóliás dobozok biztonságába visszarakni, miután a macskánk vadászat közben leverte az egyik orchideámat az ablakból, és már láttam magam előtt a jövőt, amint a szépséges gyertyatartóimra is ugyanez a sors vár... Az új lakásba a tv fölé lebegőpolcokat terveztem, és majd azokra szeretném elhelyezni az üveg gyertyatartókat, úgy gondolom ott kisebb az esélye, hogy "vadászbaleset" áldozatai lesznek majd. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr84787534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása