HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2013.02.18. 16:57 Niki&Peti

Ééééés IGEN! Ma végre elérkezett az a nap, amikor átvehettük műszakilag is a lakásunkat!

10 órára volt időpontunk, és megérkezésünk után pár perccel már úton is voltunk felfelé a lakásba. Nekem személy szerint nagyon tetszik a folyosók kialakítása, kifejezetten különleges a festése: a lakásszámok a bejárati ajtók mellett vannak fehér színnel felfestve egy pisztáciazöld sávban, ami remekül passzol a csokoládébarna ajtókhoz.

A lakáson belül is fantasztikus volt minden, szépen ki volt takarítva, minden kapcsoló és radiátor a helyére került. Egyesével felkapcsolgattunk minden kapcsolót, melegek voltak a radiátorok, a csapokból meleg víz folyt :). Most, hogy láttuk, hogy minden készen van, és gyakorlatilag azonnal be lehetne költözni, nehéz lesz még ezt a pár hónapot kibírni, amíg az épület megkapja a használatbavételi engedélyét... De, arra kell gondolnunk, hogy a nagyja már mögöttünk van, és reméljük gyorsan el fog illanni, az a pár hónap. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr675087183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása