HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2012.04.11. 12:09 Niki&Peti

Nem tudom másoknak hogy telt a húsvéti hosszú hétvége, de nálunk ismét bebizonyosodott, hogy ezek az ünnepek leginkább arra jók, hogy intézményesen túlegyük magunkat.

De azért a lakással is igyekeztünk foglalkozni kicsit. A számunkra legérdekesebb két téma a konyha és a fürdőszoba kialakítása:). Régi álmunk egy kényelmes, tágas épített zuhany, és ezért hajlandóak vagyunk "kidobni" a kádat a fürdőből. Továbbá a reggeli készülődések alkalmával bebizonyosodott, hogy nagy szükség van dupla mosdókagylóra :). Nem tudom mások hogy vannak vele, de mi nagyon várjuk már a műszaki egyeztetéseket, azt a fülest kaptam, hogy már nem kell sokáig várni, május elején el fognak kezdődni. Addig is szorgosan gyűjtjük az ötleteket, sorra bújom a lakberendezési magazinokat, és a fürdőszoba áruházak katalógusait.

   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr304382880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása