HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2013.04.29. 11:33 Niki&Peti

Hűűű annyi minden történt velünk az elmúlt hetekben, a lakás körüli rendezkedésünk élesedett, mióta megkaptuk a hírt, hogy van használatbavételi, csakhogy még nem jogerős...

Viszonylag egyszerűen sikerült lebonyolítanunk a gépek beszerzését, egy helyen megtaláltuk a kiválasztott hűtőt, szagelszívót és mosógépet. Viszont túl szép lett volna, ha minden simán megy... persze a hűtő kifutó termék, így az áruháznak is rendelni kellett. Először egy hetet mondtak határidőnek, majd hirtelen jött egy telefon, hogy csak május 4-én lesz meg a hűtőnk... Ha szeretnénk a mosógépet és a szagelszívót kiszállítják külön, majd később a hűtőt, dupla szállítási költségért... :(. Viszont ekkor az őrangyalunk közbelépett és mégis varázsoltak nekünk egy hűtőmasinát és a többi géppel együtt már büszkén feszít a leendő étkezőnk közepén :D.

Na és milyen mi formánk, szinte minden, amit kinézünk kifutó termék... A kikában Peti beleszeretett egy kanapéba: kifutó termék, csak a kiállított darab eladó. - Köszi szépen. A hűtőnk is kifutó termék, bár azzal szerencsénk volt :). A teraszra keresünk székeket és asztalt, találtunk egy nagyon kényelmes, minden elvárásunknak megfelelő modellt, melyből csak rendelni tudunk, mert az országban egy áruházban sem lehet kapni, rendelési idő: min 6 hét!!!! Hát normálisak ezek? Vége a szezonnak, mire megérkezik! A sütőnk és a főzőlap is kifutó termék (végül Gorenjére esett a választás), de azt is sikerült beszerzünk szerencsére :). Szerettem volna teleszkópos sínt a sütőbe, megkérdeztük a márkaszervízben, és egy sínpárért képesek elkérni 13ezer forintot... Vérlázítónak tartom, hogy milyen összegekbe kerülnek apróságok. 

Hamarosan folyt. köv. az újabb fejleményekkel :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr625252240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása