HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2012.07.26. 14:53 Niki&Peti

Úgy tűnik sikerült végre lezárni a fürdőszobai egyeztetéseinket :). Nagy megkönnyebbülés ez, mert annyi apró részletre kellett odafigyelnünk, hogy féltem, valami igazán lényegesről feledkezünk el.Szerencsére azonban nagyon jó kezekben voltunk, mind Péntek Anna, mind a Rustic Fürdőszoba szalon munkatársa nagyon segítőkészek voltak az egész egyeztetés során, így egyetlen igényünk sem maradt kielégítetlenül :).

Pénteken megyünk még beltéri ajtót és laminált padlólapot választani. Most tudtam meg, hogy nagyon az utolsó pillanatban vagyunk, ugyanis már csak az 5. és 6. emeleten lehet változtatni, minden mást lezártak már. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan halad a kivitelezés...

Sajnos, mióta eladtuk az építkezés közelében lévő lakásunkat, az albérletből már nem tudunk olyan gyakran kilátogatni a házhoz. Pedig legszívesebben minden nap elmennék arra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr834677597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása