HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2013.05.21. 14:37 Niki&Peti

Nem kicsit volt sűrű az elmúlt egy hét, de végre elmondhatjuk így másfél év után, hogy beköltöztünk álmaink otthonába!!! :D Annyira hihetetlen még most is. Az biztos, hogy már most tudom mennyire boldogok leszünk itt, tényleg álmaink otthona :) még jobb, mint ahogy el képzeltem (már, amennyire el tudtam képzelni).

Nem tudom hányan vannak még rajtunk kívül, de nem túl sokan, akik itt is töltik az éjszakákat is. Viszont nagyon csöndes a ház, és a környék is. Az albérletünkhöz képest, ahol az elmúlt egy évben laktunk ez a béke és nyugalom szigete. Reggelente kiülünk a teraszra elfogyasztani az ébresztő csésze kávét és nem tudunk betelni a zölddel és nyugalommal. Minőségi változás az állandó szirénázás és forgalom zaja után. Itt hallani a madarak csiripelését. 

Már csak pár apróság kell a lakásba, mint szőnyeg a nappaliba meg képek a falakra, de ez tényleg már csak apróságok a nagy munka után, míg mindent a helyére sikerült tennünk. 

Remélem csupa mosolygós, jókedvű ember fog a házba költözni, és egy kellemes, jó lakóközösség fog kialakulni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr25310908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása