HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2013.03.11. 10:20 Niki&Peti

Ohh hogy milyen csiga lassúsággal telnek a hetek a birtokbaadásig.... Pedig már így is másfél éve várunk arra, hogy végül elkészüljön új otthonunk, ehhez az időtávhoz képest mi már pár hónap? :) És pedig tényleg ez telik a leglassabban.

Már tűkön ülve türelmetlenkedünk, hogy mikor lehet majd feljárni, bepakolni, konyhát csináltatni, de még azt a választ kaptuk, hogy március végéig várnunk kell ezzel, hogy a javítási munkák befejeződjenek és a munkások teljesen levonuljanak a házról. De sebaj! Addig is szorgosan gyűjtjük az ötleteket, a hétvége a lámpák témájában telt :). Mi azon törjük a fejünket, hogy ahova csak lehet és érdemes, oda LED világítást fogunk beszerelni. Igen ám, csak ez pontosan hogyan működik? Milyen foglalata van? Bármilyen lámpába bele lehet tenni egy LED izzót? A spotoknál is működik? Nagyon nem egyszerű... Ilyenkor lenne jó egy házi villanyszerelési szakember, aki minden ilyen jellegű kérdésünkre azonnal választ tud adni, de ha ilyen nem áll rendelkezésre, akkor marad az internet és a "Google a Te barátod" :).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr205127312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása