HTML

Niki és Peti és az új lakás

Egy történet arról, hogyan vásároltuk meg életünk első új otthonát, és mi történt velünk a költözésig.

Friss topikok

  • Roomreform: Köszönöm az elismerő szavakat! (2013.11.19. 23:04)

Címkék

2012.10.02. 21:05 Niki&Peti

parketta-belteri_ajto_1349204399.jpg_640x478

Lassan egy év is eltelt azóta, hogy lakásvásárlásra adtuk a fejünket, és múlt héten jött el a pillanat, hogy végre lábunkkal érhettük leendőbeli édes otthonunk leendőbeli padlóját :-D. Leírhatatlan az élmény, márcsak abból a szempontból is, hogy heveny tériszonyban szenvedek, és az épület szélén található lépcsősoron kellett a hatodik emeletre fellépkednem... de megérte :). A falak még szürkére vakoltak, és a fürdőben sem volt látható semmilyen szerelés, de egy kis fantáziával el tudtuk képzelni mi hogyan fog kinézni, a bútorok hogyan fognak elhelyezkedni. Nagyon kellemes volt bent lenni a leendő nappalinkban vagy éppen a jövőbeni hálószobánkban. A teraszra nem tudtunk kimenni, mivel a vízzáró szigetelés még nem készült el, de a kilátás fantasztikus volt. A két "kisszobából" a látvány vicces volt, ugyanis a szomszédos épületek legfelső szintjének a teraszain épp akkor folyt a vízpróba, melynek során vízzel árasztják el a padlót, és olyan hatást keltett, mintha egy hatalmas feszített víztükrű medencét látnánk :-D.

Hétfőn pedig Péntek Annánál jártunk, és választottunk beltéri ajtót és laminált padlót. A fenti képen a választás eredménye látható, az alsó nagyobb minta a laminált padló, a felette látható kisebb minta pedig a leendő beltéri ajtóinkat mutatja. Ez a színvilág nagyon passzol a megálmodott koncepcióhoz, nem túl sötét, és nem is világos. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekoltozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr714816627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása